Onnistuneet ryhmämatkat OTPltä

Kaikki meistä kuuluu johonkin ryhmään. Olittepa lähdössä yhdistyksen kulttuurimatkalle, työporukalla opintomatkalle, sukulaisten kanssa häihin tai mikä tahansa ryhmämatkasi tarkoitus onkaan, OTP Travel on juuri sinua varten.

Palvelemme esimerkiksi seuraavanlaisissa ryhmämatkoissa:

  • Kulttuuri- ja taidematkat
  • Urheilu- ja harrastematkat
  • Seniorimatkat
  • Kokous- ja palkintomatkat
  • Seminaarimatkat
  • Lukija- ja kuuntelijamatkat
  • Eri ammattiryhmien matkat

Suunnittelusta toteutukseen

Olemme asiantuntijoita niin pienten kuin suurtenkin ryhmien matkakokonaisuuksien järjestämisessä. Palvelumme kattavat kaikki ryhmämatkaan liittyvät järjestelyt: varaukset ja vahvistukset, lennot ja kuljetukset, hotellit, kokoustilat, matkaohjelman, ruokailut ja illalliset.

Rakennamme matkan juuri Teille

Huomioimme jokaisen ryhmän erityistarpeet ja -toiveet ja hoidamme näiden vaatimat järjestelyt. Haluamme toteuttaa asiakkaidemme erikoisimmatkin toiveet ja hoitaa matkajärjestelyt siten, että itse matka on mahdollisimman mukava ja sujuva.

Miksi OTP

OTP Travelin asiantuntijoilla on vankka kokemus ryhmämatkojen järjestämisestä. Meillä ryhmämatkasi rakentaa henkilöt joilla on vankka kokemus niin kuljettajan kuin matkanrakentajan roolista. Voit siis huoletta kääntyä puoleemme ryhmämatkaa suunnitellessasi! Voit ostaa meiltä valmiin matkapaketin, jossa kaikki matkanne tarpeet on jo ennalta hoidettu matkaohjelmaa myöten. Halutessasi voimme aloittaa matkan suunnittelun yhdessä alusta alkaen ja ideoida juuri sinun ryhmällesi sopivan, unohtumattoman matkan.

Matkat

Matkat tehdään laadukkailla OTP turistibusseilla. Autojemme paikkaluku vaihtelee 16 -64 paikan välillä. Autoissa on hyvä varustetaso mm latauspistokkeet matkustajille, langattomat mikrofonit, kahvikeittimet, jääkaapit ja luonnollisesti ilmastointi. Kerro toiveesi, varaamme sinulle oikeanlaisen bussin.

Majoitus

Majoituspaikan valinnalla on merkitystä. Varaamme ryhmälle matkan luonteeseen sopivan hotellin niin sijainniltaan kuin hinta- ja laatutasoltaankin. Kokousryhmien toiveet kokoustiloista ja -palveluista toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa.

Palvelut kohteessa

Matkaohjelma suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja ryhmän toiveiden mukaan. Huomioimme jokaisen ryhmän erikoistarpeet ja -toiveet ja hoidamme kaikki tarvittavat järjestelyt. Etukäteen varatut kuljetukset, retket ja ruokailut helpottavat ohjelman sujuvuutta ja ryhmä pysyy aikataulussaan. Ohjelmassa on hyvä jättää aikaa myös omatoimiseen matkakohteeseen tutustumiseen ja tietenkin tuliaisostosten tekoon.

OTP Travel Charter and Travel Services

 

OTP Travel is an excellent choice for transportation services in Northern Scandinavia. Our fleet starts from 8-seater taxis up to 66-seater jumbo coaches. All our buses have modern equipment.

Our skilled drivers are used to drive safely in Nordic roads in winter or summer. With us, your travel, no matter short one or longer, even several days is easy, relaxing and safe. We know where to go, we know what to see.

To make your travel even better, we provide you extra services, such as hotel accommodation, lunch or dinner, ferry tickets, guided information on destinations, etc. Our web travel shop we have a versatile selection of trips you can buy 24/7. During the summer season, we provide sightseeing tour services in Oulu area. City Sightseeing tour by our double-decker bus Kaarle or mini train PotnaPekka shows you the best of Oulu. When buying a whole day ticket to Kaarle, your day in Oulu is ready to start.