Tilausajot ja kuljetuspalvelut Oulusta

OTP Travel on aina luotettava oululainen matkakumppani niin kotimaan kuin ulkomaan matkoilla. Voit lähteä kyytiimme Oulusta, Iisalmesta tai muualta Suomesta. Kokeneena matkanjärjestäjinä meillä on vuosien kokemus unohtumattomien matkojen koostamisesta. Meiltä löytyy näkemystä ja osaamista koostaa matkastasi täydellinen kokonaisuus. Matkojen aikana me huolehdimme kaikin tavoin matkaohjelman toteutuksesta ja aikataulusta. Varaa elämäsi tilausajot OTP:ltä!

Matkakaupastamme voit ostaa valmiit tilausmatkat ja matkapaketit,
olitpa lähdössä matkalle isolla tai pienellä porukalla!

Kuljetuspalvelut yrityksille ja yhteisöille

Huolehtimalla siitä, että työ- tai virkistysmatkat sujuvat aina tilauksen tekemisestä kuljetukseen asti vaivattomasti ja täsmällisesti vaikutetaan viihtyvyyteen ja työmotivaatioon positiivisesti. Olemme kehittäneet palvelua vastaamaan yhteisöjen vaatimuksia tehokkaasta ja edullisesta henkilökuljetuksesta. Olemme tarjonneet oululaisille yrityksille ja yhteisöille kuljetuspalveluita vuosikymmenten ajan. Kuljetuspäivystyksemme palvelee Oulussa asiakkaita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Taksipalvelua Oulussa vuosien kokemuksella

OTP Taksipalvelut tarjoaa korkeatasoista kuljetuspalvelua Oulussa ja lähiympäristöissä niin pitkille kuin lyhyillekin matkoille. Taksikalustoomme kuuluvat myös pyörätuoli- ja paarivarustellut autot. Asiantuntevat ja kokeneet kuljettajat huolehtivat jokaisen taksimatkan onnistumisesta. Tarjoamme taksipalvelua kymmenien vuosien kokemuksella. Tervetuloa kyytiin!

Taksin varaus numerosta  08 10060

Paikallisliikenne Oulussa

Kyyditsemme päivittäin satoja asiakkaita Oulussa. Linjaliikenteen kuljetuksissa lähtökohtanamme ovat turvallisuus, hyvä palvelu ja aikatauluissa pysyminen.

Ryhmät ja tilausajot PotnaPekalla

PotnaPekalla mahdollisuus tilausajoihin aikataulun mukaisen liikennöinnin ulkopuolella. Lisätiedot sähköpostilla tilaus@otptravel.fi tai puhelimella 0200 222 66

Palveluliikenne

OTP Travel toteuttaa korkeatasoista palveluliikennettä Oulussa, Tyrnävällä ja Kempeleessä. Palveluliikenteen autoina käytämme uutta hyvin varusteltua kuljetuskalustoa. Asiantuntevat ja kokeneet kuljettajamme huolehtivat jokaisen palveluliikennematkan onnistumisesta ja turvallisuudesta. Tervetuloa OTP Travelin kyytiin!

Tyrnävä palveluliikenne ja koulukuljetus aikataulu 

Lue lisää palveluliikenteestä kuntien kotisivuilta: