Laatulupaus

Laatulupaus

OTP Travelilla on vuosikymmenien kokemus kuljetuspalveluista henkilöliikenteessä. Kuljetamme satoja asiakkaitamme päivittäin linja-autoilla. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Meille tärkeitä asioita on asiakastyytyväisyys, turvallisuus ja palveluasenne. Näissä haluamme olla edelläkävijöitä. Kannattava liiketoiminta turvaa kykymme kehittyä.

Tarjottavat liikennepalvelut

OTP Travel harjoittaa tilausliikennettä Suomessa, Baltiassa, Venäjällä sekä koko Pohjois-Euroopan alueella. Palvelu- ja linjaliikennettä yrityksellä on Oulun seudulla. Yhtiöllämme on matkakauppa, josta oman tuotannon matkoja voi ostaa nettisivujen kautta. Yhtiömme on rekisteröitynyt valmismatkajärjestäjä Kuluttajaviraston kautta.

Käytössä oleva kalusto

OTP Travel liikennöi 9-68 -paikkaisilla linja-autoilla. Tilausliikenteen linja-autot ovat hyvin varusteltuja turistibusseja. Linjaliikenteen autot ovat nykyaikaisia vähäpäästöisiä linja-autoja. Palveluliikenteessä käytämme matalalattiaisia linja-autoja. Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käyttöön löytyy useita inva varusteisia  linja-autoja joista suurimpaan mahtuu jopa yhdeksän pyörätuolia. Invavarusteiset autot ovat varustettu pyörätuolihissillä. Busseista löytyy tarkemmat tiedot kohdassa kalusto

Kuljettajamme auttavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia matkustajiamme linja-autoon nousemisessa ja poistumisessa.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakastyytyväisyys on yhtiön yksi tärkeimmistä arvoista. Mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä asiakaskyselyin. Yhtiön nettisivuilla on palautelomake, jonka kautta toivomme palautetta toimintamme laadusta.

Käsittelemme palautteet viipymättä ja teemme tarvittaessa korjaavat toimenpiteet.

Turvallisuus

Turvallisuus on meille tärkeä asia. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaa turvallisuusasioista koko henkilökuntaa käsittevillä koulutuspäivillä. Lisäksi inva-autojen turvavälineet tarkastamme säännöllisesti  ja pidämme kunnossa.

OTP Travelin vahvuus on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Olemme sinua varten!