Ehdot

Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Oulun Taksipalvelut Oy
Y: 2010547-5
Ostomiehentie 13
90420 OULU

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Sirpa Tiirola / Oulun Taksipalvelut Oy toimisto
[email protected]

 

3. Rekisterin nimi
Otptravel.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään verkkosivuston ja kampanjoiden toimesta asiakkaiden tilausten toimittamista, asiakassuhteen hoitamista, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä asiakasyhteydenottoja varten. Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavien kategorioiden mukaisia henkilötietoja:
• Nimi
• Osoite (erikseen laskutus ja toimitus)
• Postinumero ja toimipaikka (erikseen laskutus ja toimitus)
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• IP-osoite
• Yritys
• Yrityksen osoitetiedot
• Yrityksen ALV-tiedot

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot verkkokaupan kassa- ja rekisteröintisivuilla. Henkilötietoja kerätään ja käsitellään verkkokaupassa, sivustoissa, laskutuksessa, kirjanpidossa, sähköpostissa sekä sosiaaliden median yhteisöissä.

Henkilötietoja voidaan kerätä verkkokaupan välityksellä sekä sähköisessä tai ei-sähköisessä muodossa olevilla lomakkeilla (esimerkiksi palaute- ja tilauslomakkeilla) ja puhelimitse asiakaspalvelun hoitamista varten. Asiakkaista voidaan tallentaa kohdan 5. kategorioiden lisäksi myös palvelun käytön alkamis- ja päättymistiedot sekä kiinnostustiedot markkinoinnin profilointiin Google Analytics- sekä Semrush -työkalujen avulla.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Kolmansille Euroopan Unionin alueella sijaitseville tahoille kuten esimerkiksi verkkokaupan ylläpitäjille, yhteistyökumppaneille, asiakkaan mahdollisesti tilaamia palveluja tuottaville yhtiöille sekä viranomaisille voidaan luovuttaa henkilötietoja. Näitä tietoja on mahdollista luovuttaa tavaroiden ja palveluiden toimittamista varten ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, ellei lainsäädännöstä muuta johdu.

 

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Pyynnöt tietojen poistamisesta tulee toimittaa osoitteeseen [email protected], jolloin tiedot poistetaan manuaalisesti.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä on lupa käyttää ainoastaan henkilöillä ja ylläpitäjillä, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin sekä myös tapahtumalokilla tallentaen kirjautumistiedot. Verkkokaupan asiakasrekisteriä ylläpidetään sähköisenä tietokantana tämän valtuuttaman teknisen ylläpitäjän toimesta. Verkkokauppa on suojattu palomuurilla ja virustorjunnalla käyttäen myös muita asianmukaisia verkkokaupan suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan.

 

10. Kielto-oikeus
Asiakas voi saada katsottavakseen häntä koskevat tiedot. Rekisterinpitäjä saattaa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, mikäli asiakas on edellisen kerran saanut tietonsa tarkastettavakseen alle vuoden sisällä.

 

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen. Asiakkaalla on tämän lisäksi myös oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Kieltopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen [email protected] sähköpostilla

TIETOA EVÄSTEISTÄ

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Käyttämällä verkkokauppaa ja sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Mikäli et halua käyttää evästeitä, voit kytkeä ne selaimessasi pois päältä tai poistua sivustolta. Sivuston toiminnallisuus kuitenkin saattaa vaatia evästeiden käyttöä.

Käyttämällä evästeitä pystymme muokkaamaan sivuston ja verkkokaupan tarjontaa ja käyttökokemusta asiakkaidemme mieltymystyn mukaiseksi. Evästeiden avulla keräämme asiakkaistamme mm. seuraavia tietoja.

  • käyttäjän IP-osoite
  • käyttäjän verkon host-nimi
  • päätelaite ja selaintyyppi
  • kellonaika ja päivämäärä
  • vieraillut sivut ja katsotut tuotteet
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle

 

Näiden lisäksi saatetaan kerätä myös muita tietoja statistiikkaa varten mm. Google Analytics- ja Semrush -työkaluja varten.

Yleiset valmismatkaehdot

Noudatamme kilpailu- ja kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/sopimukset/vakiosopimusehdot/yleiset-valmismatkaehdot/

Toimitusehdot

Oulun Taksipalvelut Oy myy matkatuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Oulun Taksipalvelut Oy
Y: 2010547-5
Ostomiehentie 13
90420 OULU

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Paytrail.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.