Bussimainontaa Oulussa ja ympäristökunnissa.
Tehokasta näkyvyyttä, paljon kontakteja.

Joukkoliikenteen käyttö ja suosio jatkavat kasvuaan. Bussimainonnan välineillä tavoitat asiakkaan matkalla töihin, kouluun, harrastuksiin tai kotiin. Läsnäolo busseissa vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen esimerkiksi päivittäistavarahankinnoissa tehden viimeisiä merkintöjä ostoslistaan. Usein on myös kuultu bussimainnon toimivan ilmoitustaulun kulttuuri ja tapahtumatoimijoiden piirissä. Bussimainonnan etuihin kuuluu laaja peitto, tavoitettavuus ja vahva toisto. Nämä saavat mainostajan kassan laulamaan.

Tarjolla on yhteensä 55 kaupunkiliikenne bussia ja tietenkin myös PotnaPekka ja Kaarle. Voit valita kaikki tai osan niistä.
Rakennamme kampanjan joka täyttää juuri sinun tarpeesi. Kampanja voi kestää kaksi viikkoa tai 6 kuukautta, mikä viestillesi onkaan tehokkainta.
Bussimainonta on edullista: esimerkiksi yhden bussin molemmat sivut 1 kuukauden ajaksi 650€ (Alv0%). Ei sisällä mainossuunnittelua eikä tuotantoa. Mainossuunnittelun ja tuotannon voit halutessasi ottaa myös kauttamme lisähintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, teemme teille mielellämme tarjouksen!

Ilari Takala
050-3839967
ilari.takala@mniskanen.fi

Hannu Hanski Kakko
040-0682293
hannu.kakko@otptravel.fi